POWER project gaat weer starten

Het project POWER Veerkracht op leeftijd speelt in op de veranderende sociale situatie van ouderen. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan contact met anderen, zeeën van tijd en energie……

Op 31 oktober 2017 start in Goes een nieuwe serie POWER-workshops voor 8 personen dit op initiatief van `t Gilde de Bevelanden in samenwerking met SMWO Goes.

Het programma bestaat uit vijf bijeenkomsten over de thema’s lichaam en geest, sociale contacten, materiële situatie, arbeid en hobby’s, inspiratie en zingeving, en een terugkombijeenkomst. De workshops worden begeleid door enthousiaste, geschoolde vrijwilligers. Zij reiken thema’s en werkvormen aan, zorgen voor een prettige sfeer en maken ruimte voor persoonlijke verhalen en ideeën van de deelnemers.

POWER is een (vrijwilligers)project voor senioren die elkaar willen inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven. Tijdens de workshops wisselen de deelnemers ervaringen en ideeën uit en werkt een ieder aan eigen of gezamenlijke plannen voor de toekomst, op het gebied van hobby’s, vrijwilligerswerk, mantelzorg en werk.  De workshops vormen ook een opstap naar door de deelnemers bedachte gezamenlijke vervolgactiviteiten in bijvoorbeeld een periodiek ouderencafé, wandelen, theater, enz.

 

Data van de vijf workshops: 31 oktober,  7 november,  14 november,  21 november en 28 november 2017 op dinsdagochtend van 09.00 tot 12.30 uur.

Begin 2018 is er een bijeenkomst waarin de deelnemers hun vervolgactiviteiten kunnen uitwisselen.

Kosten voor deze zes bijeenkomsten zijn € 50,00, inclusief drankjes en werkmap.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar power55@gildedebevelanden.nl, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

 

Meer informatie: Chris Otto, projectcoördinator: power55@gildedebevelanden.nl

of telefonisch 06 14 62 91 87.

Terug naar overzicht