Bezoek plantjesmarkt Intratuin Koudekerke

Elke dinsdag verzorgt de afdeling N.W. Beveland van het Nederlandse Rode Kruis met haar bus gezelligheidsritten voor inwoners van Goes, Kloetinge, Kattendijke en Wilhelminadorp. De ritten zijn bedoeld voor bewoners die door hun beperkingen niet ver kunnen lopen. Voor het vervoer maakt het Rode Kruis gebruik van een bus die ook is ingericht voor het vervoer van personen met een beperking, inclusief rolstoelvervoer. De bus kan maximaal 7 personen meenemen en bij alle ritten is een gediplomeerde EHBO-begeleider van het Rode Kruis aanwezig.

 

De deelnemers worden thuis opgehaald en daar ook weer teruggebracht. Van de deelnemers wordt een bijdrage in de kosten gevraagd. Deze bijdrage is bedoeld om een deel van de vervoerskosten (brandstof, tol, etc.) te dekken. De hoogte van de bijdrage is daarom afhankelijk van de afstand die wordt afgelegd. De kosten bedragen dit keer € 5,00.

 

Bij de ritten wordt gezamenlijk koffie gedronken. De kosten van de koffie (met eventueel iets erbij) zijn voor eigen rekening. Ook moet u eventuele entreekosten van musea e.d. zelf betalen. Voor meer informatie over de rondritten of om u aan te melden kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerspunt Goes via telefoonnummer 0113 – 277 122 (tussen 9.30 en 12.30 uur) of via het e-mail adres info@vrijwilligerspuntgoes.nl.

Terug naar overzicht