Fondsenwervingbijeenkomst voor project of burgerinitiatief

Bent u op zoek naar financiering of advies voor uw project of burgerinitiatief?
Al 40 jaar wordt door de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij ‘Kern met Pit’ georganiseerd. Ook al enkele jaren organiseert ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland het fondsenplein Meet & Match. Beide activiteiten zijn bedoeld voor stichtingen, verenigingen en groepen burgers die een initiatief voor bijvoorbeeld een activiteit of project hebben opgezet en daarvoor op zoek zijn naar (verdere) financiering en/of advies.
Goed nieuws, beide initiatieven bundelen hun krachten!
Op zaterdag 20 januari 2018 organiseren we een gezamenlijke bijeenkomst tussen 9.30 en 14.00 uur. Voor het programma klikt u hier.
Deelnemers kunnen tijdens die bijeenkomst diverse workshops volgen om hun project verder te versterken en uiteraard ook hun initiatief te pitchen voor de aanwezige fondsen. Een pitch mag maximaal 1 minuut duren. Ieder fonds beoordeelt per pitch of het project kansrijk is voor financiering. Daarnaast wordt de trofeewinnaar ‘Kern met Pit’ Zeeland 2017 uitgeroepen en wordt bekend gemaakt welke ‘Kern met Pit’-projecten daadwerkelijk uitgevoerd mogen worden in 2018.

 

 

 

 

Terug naar overzicht