Workshop Tai Chi

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Op 19 september a.s. organiseren wij een workshop Tai Chi waarin u samen met andere mantelzorgers kennis kunt maken met deze mooie en toegankelijke vorm van bewegen.  In het Westen wordt Tai Chi vooral beoefend om de gezondheid te bevorderen. Tijdens deze workshop krijgt u onder meer uitgelegd wat Tai Chi inhoudt en wat voor effecten het op uw dagelijks functioneren zou kunnen hebben.

 

Daarna gaat u zelf aan de slag en zult u ervaren hoe vloeiende en harmonieuze bewegingen zich laten combineren met ademhaling en ontspanning. Als in een dans vloeien de bewegingen in elkaar over en is er aandacht voor een goede houding. Tai Chi kan tot op zeer hoge leeftijd worden beoefend dus uw leeftijd hoeft geen belemmering te zijn om aan deze workshop deel te nemen.

 

Tai Chi is een mooie manier om aandacht aan je gezondheid te besteden. Je krijgt meer energie, voelt je sterker en krachtiger en kunt je beter concentreren en ontspannen.

 

Bent u totaal onbekend met Tai Chi en zou u graag eens willen ervaren wat het is? Of heeft u het al eens eerder gedaan? Kom dan gezellig met ons meedoen.

Tip: trek makkelijk zittende kleding en comfortabele schoenen aan.

 

Praktische informatie

Datum:                        Dinsdag 19 september 2017

Tijd:                               13.30 – 15.00 uur

Locatie:                        SMWO, ’s Heer Elsdorpweg 12 in Goes

 

Meer informatie en aanmelden

Aanmelding is gesloten.

 

 

 

Terug naar overzicht