Zorgeloze Dagen voor mantelzorgers

In de hectiek van alledag en het stand houden in de mantelzorgsituatie, is het soms lastig om stil te staan bij dingen die belangrijk voor je zijn. Daarom vinden van 8 t/m 10 juni 2015 de ‘zorgeloze dagen’ voor mantelzorgers plaats. Het is een Zeeuws breed aanbod, dat wordt georganiseerd door SMWO en Cederhof Welzijn in Kapelle.

 

De ‘zorgeloze dagen’ vinden plaats in het Dominicanen klooster in Huissen. Onder professionele begeleiding wordt u de mogelijkheid geboden om na te gaan hoe u uw situatie mogelijk kunt verbeteren. Daarbij ligt de nadruk op het denken in mogelijkheden. Het programma biedt ook ontspannende activiteiten. Zo is er de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of te lezen in de bibliotheek. De kloostertuin leent zich prima voor een korte, inspirerende wandeling.

 

Aanmelden

Mantelzorgers die intensief voor iemand zorgen, kunnen zich t/m 8 mei 2015 aanmelden bij Cederhof Welzijn in Kapelle. Ook voor meer informatie kunt u bij Cederhof Welzijn of bij SMWO terecht. U vertrekt op maandag 8 juni 2015 om 09.00 uur en u bent weer terug op woensdag 10 juni 2015 om 17.00 uur. De kosten bedragen €75,-.

 

Is het voor u moeilijk om deel te nemen aan deze activiteit in verband met uw mantelzorgtaken of zijn er andere zaken waar wij rekening mee dienen te houden? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

 

De bijzondere sfeer, de rust en de gastvrijheid in het klooster maken het tot een ideale plek om tot jezelf te komen.

Terug naar overzicht