Hulpvraag

U heeft een hulpvraag

Dan is er het moment dat u tegen uw eigen grenzen aanloopt en bepaalde zaken niet meer zo makkelijk kunt doen als voorheen. U kunt in uw naaste omgeving kijken of er iemand is die wilt helpen. Veel mensen vinden dat moeilijk, maar wist u dat meer dan 80% van de mensen graag een ander helpt als hem dat gevraagd wordt?

 

Een vrijwilliger komt bij u langs

Mocht het u niet lukken hulp uit uw eigen omgeving te krijgen, dan kunt u uw vraag bij ons neerleggen. De vrijwillige telefoniste zal met u bespreken of wij uw vraag kunnen beantwoorden en op wat voor een manier. In veel gevallen zal een vrijwillige coördinator bij u langs komen, zodat u uw vraag en situatie goed kan voorleggen.

 

Vragen zijn divers

Waar uw hulpvraag over zou kunnen gaan, leest u in de linker kolom. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons  opnemen. We helpen u graag verder.

 

Uw eigen talenten inzetten

Heeft u er weleens aangedacht dat u óok uw eigen kennis en talenten kunt delen met anderen? Zou het niet fijn zijn als u niet alleen om hulp vraagt, maar dat u ook wat terug geeft? Hoe zou dat voor u zijn? Laat het ons weten.

 

Zo hebben we bij het Vrijwilligerspunt meegemaakt, dat uw kennis in een taal, of wiskunde zeer welkom is bij een jongere die daar moeite mee heeft. Of speelt u muziek en wilt u anderen daar ook van laten genieten? Bent u goed in de belastingcijfers of bakt u juist graag wat lekkers? Veel kan en mag. Wij horen graag uw ideeën en kijken samen met u hoe u deze kunt uitvoeren.