Fondsenplein Meet & Match

9 juni 2022
Fondsenplein Meet & Match op zaterdag 2 juli 10.00-13.30 uur, ZB Middelburg

Wil je in gesprek met landelijke en Zeeuwse fondsen over jouw project of initiatief om te kijken of er mogelijkheden zijn op het gebied van financiële ondersteuning of organisatieversterking? Pak dan nu je kans! Samen met de KNHM, de Ella Vogelaar Academie en Stichting Hulst voor Elkaar organiseren we een ochtend waar je vragen over je initiatief kunt stellen, antwoorden kunt krijgen en contact kunt maken met organisaties en mensen die je voor je initiatief nodig hebt. 

Bekendmaking prijsvraagwinnaar
We trappen de ochtend gezamenlijk af door de winnaar van de prijsvraag Leefbaarheid & Inwonersinitiatief bekend te maken. De winnaar krijgt professionele begeleiding van een aantal experts om zijn of haar project te versterken. Niet gewonnen? Niet getreurd, de workshops en informatiemarkt bieden je concrete handvatten om van jouw idee een succes te maken.

Je kunt je initiatief of project nog tot 13 juni 2022 inzenden. Wil je meer informatie of een inschrijfformulier ontvangen? Stuur een mail aan Leendert Blom
Bekijk hier de officiële oproep voor de prijsvraag.

Lokale en landelijke samenwerking
De fondsen stellen zichzelf kort voor, zodat je gericht te werk kan gaan tijdens de informatiemarkt. Een workshop volgen, ook dat kan! Een drietal workshops bieden je de kans om je kennis bij te spijkeren. Die workshops worden georganiseerd door de experts van de KNHM, de Ella Vogelaar Academie en Stichting Hulst voor Elkaar.

Op de informatiemarkt zijn veel fondsen aanwezig waarmee je in gesprek kunt gaan. Of je nu lid van een stichting, vereniging, groep of burgerinitiatief bent, of persoonlijk een idee hebt dat nog in de kinderschoenen staat, er valt voor iedereen iets te halen.

Workshops
Wil je deelnemen aan één van de drie workshops? Geef dan bij je aanmelding aan waar je voorkeur naar uit gaat:

Workshop 1 KNHM:
Hoe schrijf ik een goed en kort plan waarin ik uitleg hoe, wat en waarom?

Workshop 2 Ella Vogelaar Academie:
Leefbaarheid en brede welvaart door bewonersinitiatief

Workshop 3 Stichting Hulst voor Elkaar:
Vrijwilligers, vinden én binden!

 

Bronvermelding: Bibliotheek van Zeeland