Feestavond vrijwilligers gemeente Goes

Het is traditie aan het worden in Goes: de feestavond in december voor onze vrijwilligers. We horen ook dat vele mensen er naar uit kijken. Leuk! Want daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

 

Ook dit jaar wil de gemeente in samenwerking met SMWO (het Vrijwilligerspunt Goes) al die mensen die zich actief inzetten voor een vereniging, stichting  of zorginstelling weer bedanken. U bent –na aanmelding- van harte welkom op dinsdagavond 11 december in Theater de Mythe.

Let op: manier van aanmelden veranderd!

U kan zich als vrijwilliger dit jaar zelf aanmelden via een online-aanmeldformulier. Dat kan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/vrijwilligersavond
U hoeft zich dus niet meer bij uw organisatie te melden. Vindt u het lastig om online een formulier in te vullen? U kunt zich ook telefonisch aanmelden via ons algemene nummer: 14 0113.

 

Aanmelden kan tot maandag 26 november

De uiterste inschrijfdatum is maandag 26 november 2018. Begin december ontvangt u van ons uw toegangskaart. Het is noodzakelijk deze toegangskaart mee te nemen naar de vrijwilligersavond.

 

Afmelden
Onze ervaring van vorige jaren is dat de avond snel vol loopt, daarom willen we u vragen om u alleen aan te melden als u zeker weet dat u deze avond ook kunt. Heeft u zich aangemeld en kunt u onverhoopt toch niet? Wilt u zich dan zo snel mogelijk afmelden dan kunnen wij iemand anders blij maken met uw kaartje. Afmelden kan door een e-mail te sturen aan: dagvandevrijwilliger@goes.nl of door te bellen met ons algemene nummer: 14 0113.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

P.S. Er zijn 540 plaatsen beschikbaar in de theaterzaal van de Mythe. Als er onverhoopt meer aanmeldingen zijn, kunnen we ook de foyer betrekken bij het programma.

 

Terug naar overzicht