Polderfair 2020

Op zoek naar vrijwilligers? Geef u als vrijwilligerclub op voor de Polderfair 2020

 Op zaterdag 25 januari 2020 wordt er weer een gezellige Polderfair georganiseerd in het wijkcentrum de Spinne in de Goese Polder van 14:00-17:00 uur.            Bij uitstek hét moment voor bewoners, (vrijwilligers)organisaties en verenigingen om zich te presenteren aan de bewoners in de Goese Polder.

Jaarlijks komen ongeveer 300 bewoners uit de Goese wijk naar de Polderfair om kennis te maken met organisaties, vrijwilligersverenigingen, bedrijven, etc. die werkzaam zijn in, of voor, de Goese Polder. Initiatieven die niet afkomstig zijn uit deze wijk, mogen ook zichzelf komen presenteren, mits zij interessant zijn voor de bewoners van de Goese Polder

Voor de deelnemende organisaties worden er informatietafels beschikbaar gesteld in de foyer van het wijkcentrum. Ook is het mogelijk om er als bewoner, organisatie een activiteit, optreden of workshop te organiseren. Deelname voor de non-profit organisaties zijn gratis, voor commerciële initiatieven wordt een kleine bijdrage van 15 euro gevraagd.

Kortom wil jij als bewoner, organisatie, vereniging of bedrijf jouw activiteiten in de Goese Polder meer bekendheid geven? Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je met anderen in contact komen? Meld je dan aan als deelnemer van de Polderfair 2020!

Aanmelden kan t/m 16 december 2019 bij Matijs Gerrits van SMWO m.gerrits@smwo.nl / 06-11030135

Terug naar overzicht