Word Citytrainer

Word Citytrainer en organiseer je eigen sportactiviteit binnen de gemeente Goes! Wil jij een sportieve en positieve bijdrage leveren aan je eigen wijk,dorp,stad, sportvereniging of school? Ben jij tussen de 14 en 21 jaar oud en kun je zelfstandig werken? Heb jij een talent in de sport? TOP! dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Deze cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten waarin je actief gaat leren hoe je toffe (sport)activiteiten kunt organiseren. Theorie en lekker sprotief bezig zijn wisselen elkaar af. Je leert hoe je de cursus in de praktijk kunt toepassen. Bovendien weet je dan ook hoe je in de toekomst samen met anderen (sport)evenementen en activiteiten in je buurt kunt organiseren!!

De cursus is gratis!! Je krijgt een T-shirt en bij het goed afronden van de cursus een trainings- of windjack, zodat je als Citytrainer goed zichtbaar bent. Natuurlijk ontvang je ook een erkend Citytrainer certificaat.

 

De startdatum is 30 januari 2020, maar er worden 8 bijeenkomsten gehouden van 2 uur. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, dus meld je snel aan!
Je kunt je aanmelden bij Niels Pielaat, 06-52626088 of n.pielaat@smwo.nl of via Gianni Nogueira via g.nogueira@smwo.nl.

Terug naar overzicht