Vrijwilligers gezocht voor educatieteam

Het educatieteam van Historisch Museum De Bevelanden wil haar team uitbreiden met enkele educatievrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit het eenmaal per week begeleiden van schoolgroepen. Wij ontvangen gedurende het hele schooljaar schoolgroepen op dinsdagochtend en donderdagochtend. Onderwijservaring is niet noodzakelijk.

Wij zoeken iemand die minimaal één dagdeel per week beschikbaar is, affiniteit heeft met het werken met jongeren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Kunt u goed in teamverband én zelfstandig werken? Heeft u een redelijke kennis van geschiedenis of de bereidheid zich die eigen te maken? Dan zijn wij naar u op zoek.

U komt in een fijn team van betrokken vrijwilligers, die veel ervaring hebben. Er heerst een ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor ieders persoonlijke inbreng.

U krijgt de mogelijkheid tot verdere scholing. Nadere toelichting en bijzonderheden vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Geïnteresseerd?

Stuurt u dan een korte motivatie plus CV naar bedrijfsvoering@hmdb.nl t.a.v. S. Vahlenkamp, directeur van het Historisch Museum De Bevelanden in Goes.

Voor vragen en inlichtingen kunt u bij haar terecht via bovengenoemd mailadres of via telefoon 0113-228883.Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

redelijke kennis van geschiedenis of de bereidheid zich die eigen te maken

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.