Registreren

Waarom registreren

Om een vacature en/of training aan te kunnen maken, is het nodig dat u zich registreert. Hierdoor maakt u een eigen account aan. Met dit account krijgt u toegang tot het beheer van uw gegevens. Doet u dit namens een organisatie dan heeft u de mogelijkheid om een vacature én een training te plaatsen. Bent u een individuele trainer dan kunt u alléén een training plaatsen.

 

U volgt de enkele stappen die hieronder zijn aangegeven. U doorloopt vanzelf het proces. Dit gaat eenvoudig en u krijgt daar een bevestigingsmail over.

Namens een organisatie

Wilt u namens een organisatie een vrijwilligersvacature op de website plaatsen en/of een training geven en deze in het aanbod plaatsen, dan kiest u voor onderstaande button.

 

U heeft in het beheer van uw gegevens de mogelijkheid contactpersoon gegevens of trainers en vacatures/trainingen toe te voegen en te wijzigen. Deze wijzigingen zijn vervolgens zichtbaar op de website.

Registreren als Individuele Trainer

Wilt u uw kennis, vaardigheid, ervaring delen met anderen én u doet dit niet namens een organisatie? Dan kunt u dit aanmelden via deze button. U komt in een scherm waarin u uw account aanmaakt. Na goedkeuring van ons, wordt uw aanbod zichtbaar op de website. Aanmeldingen van deelnemers kunt u volgen in het beheer van uw account. Daarnaast krijgt u van ons een mail van elke deelnemer die zich aanmeldt.