Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk ook voor u!

In de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Goes kunt u veel verschillende vacatures bekijken en wordt u geïnformeerd over de organisaties die vrijwilligerswerk aanbieden. Heeft u interesse in een vacature dan kunt u zich aanmelden of vragen om meer informatie. Uw aanmelding wordt naar de contactpersoon van de organisatie verzonden. Vervolgens krijgt u van de organisatie een reactie op uw aanmelding.

 

Binnen lopen voor advies

U komt er alleen niet helemaal uit en u wilt graag hulp, advies of informatie van een van de medewerkers van het Vrijwilligerspunt, dan kunt u 's morgens ook langs komen bij het Vrijwilligerspunt.

U bent elke ochtend, tussen 9.30 en 12.30 uur, welkom in ons inlooppunt. Naast een medewerker is er ook een vrijwillige gastvrouw aanwezig. Bij het Inlooppunt kunt u terecht voor vragen en oriëntatie rondom vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning. Vind u het leuk om eens ervaringen van anderen te horen over het doen van vrijwilligerswerk, kom dan eens langs bijj het vrijwilligerscafé, of meld u aan voor één van onze cursussen.

 

Vrijwilligerspunt Goes is speciaal bedoeld voor de inwoners van de gemeente Goes. De overige gemeenten in de Oosterschelderegio hebben een eigen bureau of steunpunt voor vrijwilligerswerk en/of mantelzorgondersteuning.

 

Kijk hier voor de juiste informatie als u buiten de gemeente Goes woont en u zoekt vrijwilligerswerk.

 

Kijk hier als u buiten Goes woont en meer informatie wilt van het Mantelzorgsteunpunt.