Bijeenkomsten voor werkzoekenden

Op zoek naar 'n (nieuwe) baan? Kom naar Werken aan Werk

Werken aan Werk zijn maandelijkse bijeenkomsten in Goes en Zierikzee. Je krijgt tips van een deskundige en je kunt ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Elke maand is er een andere gastspreker aanwezig op het gebied van succesvol solliciteren.

De themabijeenkomsten vinden elke derde dinsdag van de maand plaats in de bibliotheek Goes.

Netwerken, Help!!

Netwerken is een van de manieren om weer aan het werk te komen. Netwerken is 'Net Werken', maar voor een baan; hoe doe je dat? Een goede voorbereiding is van groot belang, maar daarna is het tijd voor een gesprek.

Beide onderdelen nemen we op een actieve manier door. Allerlei vragen of een gesprek oefenen is één van de mogelijkheden, zodat daarna het netwerk gesprek gepland kan worden. Jack de Wit, van het Personeelspunt, weet het antwoord op al deze vragen.

De Bibliotheek Oosterschelde geeft werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Aanmelden

Let op! Als er geen formulier hieronder staat, betekent dit dat de uiterste aanmelddatum verstreken is en je je niet meer aan kunt melden op deze bijeenkomst.