CORONA - Vrijwilligerspool

Omschrijving vacature

Bent u gezond en wilt u (af en toe) iets voor een ander betekenen tijdens deze CORONA-situatie? Vrijwilligerspunt Goes brengt vraag en aanbod in de gemeente Goes bij elkaar.
Geef u op voor de CORONA-Vrijwilligerspool en wij benaderen u voor verzoeken van individuen en/of organisaties voor diverse klusjes, die door gezonde mensen kunnen worden gedaan. Of u nu de hond uitlaat voor een ziek iemand, of bij een verzorgingshuis kleding sorteert voor de juiste bewoner of voedselpakketten klaarzet, er zijn veel ditjes en datjes die in de komende tijd gedaan mogen worden met uw ondersteuning!

Vanzelfsprekend houdt u zich aan de voorschriften van het RIVM, u helpt anderen graag zonder daarbij een gezondheidsrisico voor uzelf en/of anderen te vormen.
U kunt zich voor de CORONA-vrijwilligerspool aanmelden bij Vrijwilligerspunt Goes via SMWO: 0113-277111 of info@vrijwilligerspuntgoes.nl

Samen met u kunnen we veel mensen ondersteunen in deze bijzondere tijd…

Eigenschappen

U bent flexibel inzetbaar. U geeft aan wat u wel en niet wilt doen. U bent helemaal vrij van verkoudheidsklachten zoals hoesten, niezen en koorts. U volgt de maatregelen van het RIVM op en geeft gehoor aan de instructies die SMWO u voor uw en andermans veiligheid meegeeft.

Locatie

Goes

Werkdagen en -uren

In overleg (in overleg uur per week)

Beschikbare plaatsen

72 plaatsen

Aanmelden