Gastvrouwen/gastheren gezocht

Omschrijving vacature

Ben je een liefhebber van cultuur en geschiedenis en ga je graag met mensen om, het Historisch Museum de Bevelanden in Goes is dringend op zoek naar vrijwilligers die het gezicht van het museum willen zijn.
Neem je graag het initiatief en vind je het leuk om met meerdere taken bezig te zijn? Dan is het museum op zoek naar jou!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het museum, 0113-228882, of een mail sturen naar bedrijfsvoering@hmdb.nl

Wat vragen we?
Wij zijn speciaal op zoek naar gastvrouwen/heren die bereid zijn minimaal één dagdeel per week de diverse werkzaamheden bij het museum op zich willen nemen nemen. De taken van een gastvrouw/heer bestaan uit het ontvangen van individuele bezoekers en groepen, kaartverkoop, het beantwoorden van de telefoon, verzorgen van consumpties in het museumcafé en museumwinkelverkoop.

Wat bieden we?
Het Historisch Museum de Bevelanden biedt je een heel zinvolle, gezellige en leuke besteding van je tijd. Je werkt altijd in een enthousiast team met ondersteuning vanuit het museum, de mogelijkheid om bij te leren en ervaring op te doen.

Eigenschappen

gastvrijheid spreekt vanzelf en initiatief tonen bij diverse werkzaamheden

Locatie

Goes

Werkdagen en -uren

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en in overleg (3 uur per week)

Beschikbare plaatsen

4 plaatsen

Aanmelden