Lid Denktank / meedenken over cultureel erfgoed

Omschrijving vacature

De heerlijkheid Baarsdorp en Sinoutskerke is circa 800 jaar oud en heeft tot de jaren ’40 van de vorige eeuw een belangrijke rol gespeeld in De Poel. De afgelopen 80 jaar is zij echter steeds minder zichtbaar geworden, waardoor er zelfs nu inwoners van De Poel zijn die nog nooit van de heerlijkheid hebben gehoord. De Stichting wil daar verandering in aanbrengen en een positieve bijdrage leveren aan het heerlijkheidsgebied en aan Zuid-Beveland in het algemeen.

Wij zijn daarom op zoek naar mensen die met ons tijdens een aantal bijeenkomsten in het Van Der Valk Hotel Goes mee willen denken over de vraag hoe dit uniek erfgoed een positieve bijdrage kan leveren aan Zuid-Beveland en aan het Poelgebied in het bijzonder. Uiteraard vinden de bijeenkomsten plaats op het moment dat dit weer veilig is.

Aanvullende informatie vindt u op onze website: https://www.baarsdorp-sinoutskerke.nl/heerlijkheid/vrijwilligerswerk

Eigenschappen

Omdat wij op termijn activiteiten willen gaan organiseren in De Poel is het belangrijk dat u kennis of ruime ervaring hebt met dit gebied, bijvoorbeeld omdat u er woont of gewoond hebt.

Affiniteit met lokale activiteiten, cultuur, historie en natuur is, gezien het onderwerp, zeker een pré.

Als u ook nog eens ideeën en een mening hebt - en dat mag een positief-kritische zijn - dan bent u van harte welkom om lid te worden van onze Denktank.

Locatie

Goes

Werkdagen en -uren

In overleg (0 uur per week)

Beschikbare plaatsen

19 plaatsen

Aanmelden