Vrijwilligerscollege Goes

Vrijwilligers als u zijn belangrijk voor de Goese samenleving

 

Bij het Vrijwilligerscollege leren vrijwilligers van elkaar, worden vaardigheden gedeeld en wordt gebruik gemaakt van de aanwezige kennis en talenten. U kunt dit op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door een themabijeenkomst, workshop, training, lezing of ervaringsverhaal te verzorgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om deel te nemen en geïnspireerd te raken. Wilt u dat aan een groep overbrengen of juist in een individuele setting? Verschillende manieren zijn mogelijk.

Kortom: Leer van elkaar!

 

Inspireer 

"Ik ben al jaren actief in de oranjevereniging. Onlangs hebben we leuke activiteit bedacht, maar daar was wel geld voor nodig. Met een groepje vrijwilligers zijn we de boer op gegaan. Met succes is er veel geld opgehaald, het is ons gelukt! Nu ben ik hier zo vol van, dat ik graag anderen wil vertellen hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen. Want als je wilt, dan kan het ook. Ik kan erbij helpen!"

Het maakt niet uit wat het is. Als u uw kennis of ervaring wilt delen met vrijwilligers (individueel of in groepsverband) bent u welkom bij ons. U kunt een afspraak maken om samen uw idee voor te leggen, of u wilt vrijblijvend informatie. Natuurlijk kunt u zich ook direct via deze website aanmelden. U geeft hier aan wat en in welke vorm u uw kennis wilt delen.