Kennis delen

Het Vrijwilligerscollege Goes  zoekt

Trainers, vrijwilligers met kennis op een bepaald gebied, maatschappelijk betrokken ondernemers, eigenlijk iedereen die zijn/haar kennis en vaardigheden (eenmalig of vaker, indien gewenst) als trainer wil delen met vrijwilligers.

 

U heeft werknemers in dienst met expertise op een vakgebied. Werknemers met verstand van zaken, die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen, zijn bij het Vrijwilligerscollege Goes meer dan welkom. U bewijst ons een geweldige dienst, door met ons samen te werken en kennis te delen.

 

Het gaat om laagdrempelige kennisoverdracht. Dus ook als je (nog) geen expert bent in het geven van een workshop of lezing, maar wel op een enthousiaste manier jouw kennis over wil dragen in een bijeenkomst, kun je contact opnemen.

Meedoen als organisatie:

Als organisatie die met vrijwilligers werkt, kunt u actief bijdragen aan het Vrijwilligerscollege bijvoorbeeld door:

  • een interne training op de agenda van het vrijwilligerscollege aan te bieden, omdat vrijwilligers buiten uw organisatie ook welkom zijn;
  • faciliteiten aanbieden (ruimte, koffie/thee, oefenmaterialen), waar(mee) cursussen/workshops gegeven kunnen worden;
  • uw eigen vrijwilligers of medewerkers met talent te wijzen op de mogelijkheid om hun kennis en ervaring via het vrijwilligerscollege te delen als trainer of begeleider.

 

Tenslotte: het vrijwilligerscollege wil vooral aansluiten op de leervragen van vrijwilligers. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking, bijvoorbeeld door in  begeleidingsgesprekken het vrijwilligerscollege aan de orde te stellen.

 

U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan het Vrijwilligerscollege en op deze manier vorm geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Wilt u meer informatie, heeft u een aanbod of wilt u graag een gesprek over wat het Vrijwilligerscollege en uw organisatie voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Meedoen als trainer? Meld u aan!