Vrijwilligerswerk voor jongeren

Ben jij tussen de 14 en 24 jaar oud en wil jij je graag inzetten voor een ander? Dan ben je hier op de juiste plaats. Het Vrijwilligerspunt Goes biedt ondersteuning aan jongeren die zich willen inzetten voor hun buurt, wijk of omgeving. Voor vacatures over vrijwilligerswerk kun je hier terecht, maar óók als jezelf een idee hebt en je weet niet goed waar je moet beginnen of hoe je dit wilt aanpakken.

 

Om vacatures speciaal bedoelt voor jongeren te vinden in de vacaturebank, klik dan voor

Doelgroep:  jongeren.

Ideeën? Kom maar op!

Zie jij dat mensen in jouw wijk die kwetsbaarder zijn dan jij hulp kunnen gebruiken en jij wilt hier wat mee gaan doen, alleen of met je vrienden, dan kun je bij ons terecht! Super, dat je dit ziet en wilt, en ja jíj kunt het verschil maken door een eerste stap te zetten! Iets willen is al heel goed.

 

Weten hóe je je idee precies wilt uitvoeren hoeft niet; laat het ons weten, wij willen op onze beurt jou helpen om ervoor te zorgen dat je idee werkelijkheid wordt. We bekijken samen de mogelijkheden om te bepalen of je idee haalbaar is. Wie en wat je ervoor nodig hebt om verder te kunnen. En dan... wordt jouw idee omgezet in actie en resultaat! 

Ondersteunen van vrijwilligerswerk  voor jongeren

Via de vacaturebank kunnen organisaties hun vrijwilligersvacature voor jongeren plaatsen. U vindt informatie over het begeleiden van jongeren in uw organisatie en verschillende downloads die handig zijn voor uw organisatie.

 

Heeft u vragen omtrent begeleiding van jongeren of u wilt graag meer jongeren in uw organisatie, maar u weet niet goed hoe u dit moet aanpakken. Dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

 

Om vraag en aanbod goed te ondersteunen werken we samen met de volgende partners:

  • Voortgezet Onderwijs
  • maatschappelijke organisaties (stagebieders)
  • gemeenten;
  • stagemakelaars van andere gemeenten in Zeeland
  • jongeren

 

Met elkaar zorgen we ervoor dat het vinden en het doen van een MaS een leuke ervaring wordt, die bijdraagt aan meedoen in de samenleving; een opstap naar vrijwilligerswerk.

 

Woon je op Schouwen-Duiveland en ben je op zoek naar een maatschappelijke stage en/of vrijwilligerswerk daar, kijk dan op www.mijnmasdoen.nl