Over ons

Vrijwilligerspunt Goes is er voor alle bewoners in de gemeente Goes.

Bent u zich aan het oriënteren en heeft u interesse in vrijwilligerswerk binnen de gemeente Goes? Wilt u inzicht in de vacatures binnen vrijwilligerswerk? Of zoekt uw organisatie een vrijwilliger dan kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u terecht voor vragen en mogelijkheden over bijeenkomsten die worden aangeboden voor vrijwilligers gericht op verschillende thema's.

Informatie en Advies

Voor advisering over diverse aspecten van vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties bent u bij ons van harte welkom. U kunt per mail of telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Samen kijken wij waar behoefte aan is. 

SMWO, Vrijwilligerspunt Goes
's-Heer Elsdorpweg 12
4461 WK Goes

Tel.: (0113) 277 111
info@vrijwilligerspuntgoes.nl

 

SMWO

Het Vrijwilligerspunt is een onderdeel van SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio). SMWO is een brede maatschappelijke organisatie dat diensten biedt op het gebied van maatschappelijk werk, cliëntondersteuning, welzijn, sport en bewegen. 

SMWO staat voor een samenleving, waarin iedereen mee kan doen. We gaan uit van de eigen kracht van mensen in wijken en dorpen binnen de gemeente Goes en van onderlinge verbinding van mensen naar ieders eigen mogelijkheid. We zijn faciliterend, ondersteunend, verbindend en prikkelen om talenten aan te boren en om sociale netwerken te bouwen. Door de unieke combinatie van welzijn en maatschappelijk werk kan SMWO zowel collectieve- als individuele ondersteuning bieden. Voor meer informatie over SMWO, kijk op www.smwo.nl

 

 

Samenwerkingspartners