Gastvrouw of -heer

Houdt u van mensen? In het Fruitteeltmuseum komen particulieren, scholen en groepen om onze collectie te bekijken. Daarbij zijn gastvrouwen en gastheren van groot belang!

De ene keer is het drukker dan de andere, maar altijd heerst er een hele gezellige sfeer. De gastvrouwen en -heren ontvangen de gasten, presenteren eventueel een kopje koffie of thee, verkopen wat producten uit het winkeltje en geven desgevraagd wat extra uitleg of lopen mee door de prachtige fruittuin. Je kunt zelf bepalen wanneer je ingeroosterd wordt; een maand van te voren kun je opgeven of je beschikbaar bent en welke tijd. Mocht je later toch op je aangegeven tijd niet kunnen, dan is er meestal wel een mogelijkheid om te ruilen. Ons museum is in de winter op vrijdag- en zaterdagmiddag open en dan is het minder druk natuurlijk. Voor en na de zomer zijn we van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag geopend. Je hebt dan dienst van 13 tot 17 uur. In de drukke zomerperiode zijn we van 11 tot 17 uur open. Zo'n dag wordt meestal ingevuld door 2 teams van 2 personen. Bent u afkomstig uit de fruitteelt of bent u daarin geïnteresseerd, dan kunnen we u opleiden tot gids!Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

Bent u de 50-plusser met wat meer tijd en komt u graag in contact met mensen? Bent u spontaan en zorgzaam? Dan is dit misschien wat voor u?

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.