Coördinator Planning “vandaag weer een nieuwe weekplanning gemaakt en het team op de hoogte gebracht wanner ze op pad mogen met de ouderen”

Hou je van een strakke planning? Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en het samenwerken met anderen. Je vindt het prettig om systematisch en gestructureerd te werken, en je vindt het een uitdaging om samen problemen op te lossen.

WAT DOET VIER HET LEVEN?

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 30.000 deelnames.

WAT GA JIJ DOEN?

Je draagt met jouw vrijwilligerswerk bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. In ons reserveringssysteem ‘James’ ga je, in samenwerking met het vrijwilligersteam, de planning maken voor de gastheren/vrouwen, zodat ze samen met onze gasten zorgeloos op pad kunnen naar een mooie voorstelling. 

  • Je maakt de begeleidersplanningen van de uitjes in jouw programmagebied.
  • Je koppelt via het reserveringsysteem de vrijwilligers aan gasten.
  • Je maakt de draaiboeken en verstuurt deze aan de vrijwilligers.
  • Je regelt waar nodig speciaal rolstoelvervoer.
  • Je bent het aanspreekpunt van de gastvrouwen/heren ten aanzien van de planning.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen.

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen.Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

OVER JOU

Hou je van een strakke planning? Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en het samenwerken met anderen. Je vindt het prettig om systematisch en gestructureerd te werken, en je vindt het een uitdaging om samen problemen op te lossen. Je bent communicatief en sociaal vaardig en weet je team te motiveren. Je bent uiteraard handig met de computer.

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.