LHBT Netwerk Zeeland zoekt Voorzitter

Als Voorzitter van LHBT Netwerk Zeeland sta je achter de doelen van de stichting. Je draagt samen met andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor een soepele gang van zaken en een constructieve en positieve werksfeer in het bestuur en in het netwerk als geheel.

Als Voorzitter van LHBT Netwerk Zeeland sta je achter de doelen van de stichting. Je draagt samen met andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor een soepele gang van zaken en een constructieve en positieve werksfeer in het bestuur en in het netwerk als geheel. Samen ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de activiteiten en de verantwoording naar de subsidiegevers. 

 

Welke kwaliteiten vereist deze functie? 

Als voorzitter dien je communicatief vaardig te zijn en over leidinggevende capaciteiten te beschikken. Je kunt je neutraal opstellen en toont initiatief en daadkracht. Daarnaast kan je structuur creëren in vergaderingen en in het activiteitenplan. Je houdt overzicht over de activiteiten in het netwerk. 

 

De voorzitter: 

- Zit de vergadering voor; 

- Stelt de agenda op; 

- Motiveert medebestuursleden, netwerkpartners en vrijwilligers en; 

- Onderhoudt contacten met netwerkpartners maar ook met organisaties daarbuiten. 

 

Wat biedt LHBT Netwerk Zeeland jou? 

- Een uitdagende en inspirerende (net)werkomgeving met interne contacten (het bestuur en vrijwilligers) en externe contacten (lokale, regionale en landelijke organisaties, overheden en ondernemingen); 

- Een stabiel bestuur met 5 vaste bestuursleden;

- Een vrijwilligersvergoeding; 

- Een reiskostenvergoeding; 

- Een aansprakelijkheids-, ongevallen-, en persoonlijke eigendommenverzekering voor vrijwilligers. 

 

Hoeveel tijd kost deze functie? 

Je kunt zelf de tijd erin steken die voor jou wenselijk is. De verwachting is dat je één avond per week (thuis of tijdens een vergadering) met het netwerk bezig zult zijn. 

 

Interesse in deze functie? Stuur je motivatie naar info@lhbtnetwerkzeeland.nl!Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

Je kunt zelf de tijd erin steken die voor jou wenselijk is. De verwachting is dat je één avond per week (thuis of tijdens een vergadering) met het netwerk bezig zult zijn. 

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.