Schrijvers gezocht

Ken je die uitdrukking: wie schrijft, die blijft? Dat geldt zeker voor onze schrijvers! Bezoek een festival en maak een verslag, was dat evenement top of flop? Wat is lokale democratie en hoe functioneert dat? Wat vindt de wijk-, of dorpsraad van een bestemmingsplan? Genoeg stof tot schrijven.

Streekomroep de Bevelanden is een publiek en onafhankelijk multimediaal platform wat 24/7 onderscheidend, eigentijds en vooruitstrevend nieuws, informatie, cultuur en entertainment wil brengen voor de Bevelanden. Wil jij meeschrijven aan de toekomst van dé streekomroep voor de Bevelanden en heb je een paar uurtjes per week of maand vrij?

Ga jij straks als correspondent een verslag maken van een evenement of schrijf je een recensie over een optreden van een band of toneelgezelschap? Misschien schuilt in jou wel een journalist die graag onderzoek doet naar onderwerpen die leven in de maatschappij?Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

Goede beheersing van de Nederlandse taal. Enige ervaring in het schrijven van artikelen en/of verhalen. Brede algemene en maatschappelijke interesse.

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.