Vrijwilliger social media heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp

Wil je meehelpen aan het vergroten van de bekendheid van uniek Bevelands erfgoed? En ben je goed met social media? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die ons willen helpen met social media. 

De heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp is momenteel actief op Facebook en op Instagram. Op dit moment gaat veel tijd zitten in onze social media activiteiten, terwijl de heerlijkheid ook op andere vlakken onze aandacht vraagt. 

Social media vormen een essentieel onderdeel van de strategie van de heerlijkheid om een actieve rol te spelen in Zuid-Beveland en daarbuiten. Hoe die rol precies ingevuld zal worden is momenteel onderwerp van gesprek in onze recent gevormde Denktank. De conclusies van de Denktank zullen op termijn ook vermoedelijk van invloed zijn op de wijze waarop de heerlijkheid zich ook op social media positioneert. 

Op social media blijkt het bereiken van een publiek dat jonger dan 25 jaar een uitdaging. Voor de toekomst van ons erfgoed is het van groot belang dat we er op termijn in slagen om ook jongeren aan ons te binden. Als je ons wil ondersteunen bij social media zijn je gedachtes daarover uiteraard zeer welkom. Los daarvan bieden we je veel vrijheid om eigen ideeën en initiatieven te ontplooien. 

Lijkt het je leuk om samen met ons op een moderne manier te werken aan 800 jaar oud erfgoed? Neem dan contact met ons op!Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

* Ruime kennis van Facebook en Instagram * Inzicht in wat er in de Zak van Zuid-Beveland, en specifiek in het Poelgebied speelt. * De bereidheid om minimaal één keer per week iets op Facebook en Instagram te posten.

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.