Vrijwilligers gezocht voor de Zeeuwse Rijwiel en Toer 4 Daagse/ZRTV-Fietsvierdaagse

Vrijwilligers Zeeuwse Rijwiel en Toer 4 Daagse/ZRTV-Fietsvierdaagse

Al 33 jaar organiseert de Zeeuwse Rijwiel- en Toervierdaagse een meerdaagse fietstocht op de Bevelanden, jaarlijks in juli. Met een enthousiaste club vrijwilligers zetten we voor 4 dagen routes van 25 km, 40 km en 60 km uit, waar de deelnemers uit binnen- en buitenland op de fiets in ons mooie gebied kunnen genieten van wat Zeeland en te bieden heeft. Hierbij werken we samen met ondernemers, dorpshuizen etc. waar de deelnemers onderweg kunnen pauzeren.

Om dit mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van mensen die zich graag inzetten om de deelnemers een mooie tocht te bieden, die glad verloopt.

 

Vrijwilligers Taakomschrijving Zeeuwse Rijwiel en Toer 4 Daagse/ZRTV-Fietsvierdaagse:

Wij hebben vrijwilligers nodig bij het startpunt in het Omnium te Goes, bij de diverse stempelposten (volgens de RIVM-regels ingericht, bij goed weer buiten) bij de dorphuizen/café/restaurant etc.. Zij zorgen dat de deelnemers een stempel krijgen en daar gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de ondernemer aanbiedt.

Op de laatste dag hebben we een gezamenlijke vrijwilligersavond om de geslaagde Fietsvierdaagse met elkaar te evalueren en af te sluiten.Waar moet de vrijwilliger aan voldoen:

Jaarlijks beschikbaar in de laatste week van juli van dinsdag t/m vrijdag overdag + vrijdagavond afsluiting.

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.