Verbindende communicatie

Er is een nieuwe datum gepland voor deze bijeenkomst. Het vindt alleen plaats indien er fysiek bij elkaar kan worden gekomen.

De mensen die zich eerder hadden ingeschreven worden hierover geïnformeerd.  

 

Aanleiding workshop:

De manier waarop je communiceert bepaalt in hoge mate de kwaliteit van jouw (werk)relaties. In het vrijwilligerswerk is communicatie misschien wel het belangrijkste waarmee jij je kunt onderscheiden. Vraag je je wel eens af hoe het komt dat sommige mensen verharden in hun contact met de mensen om zich heen? En hoe anderen, ongeacht de omstandigheden, in staat zijn om oprecht contact met anderen aan te gaan? Als deze vragen je interesseren dan is deze workshop een aanrader.

Korte omschrijving workshop:

In deze workshop onderzoeken we waar oordelen van mensen vandaan komen. Als je tegen oordelen aanloopt, hoe kun je daar dan het beste op reageren? Hoe buig je een gesprek met een negatieve lading om naar een gesprek dat je echt in contact brengt met de ander?

Voor vragen kunt u via de mail of telefonisch contact opnemen met Vrijwilligerspunt Goes;

info@vrijwilligerspuntgoes.nl, 0113 - 277 111.

Bedoeld voor:

(Toekomstige) vrijwilligers die oprecht geïnteresseerd zijn hoe je met de ander in contact komt door de principes van geweldloze communicatie toe te passen.

(Toekomstige) vrijwilligers die bereid zijn kritisch naar hun eigen wijze van communiceren te kijken.

Doel:

Inzicht in hoe oordelen, die jij of de ander hebt, de verbindende communicatie verstoren. Maar bovenal hoe jij de verstoorde communicatie weer kan herstellen.

Resultaat:

Je kent de principes van geweldloze communicatie;

Je bent je bewust hoe oordelen bij jou en de ander de communicatie verstoren;

Je weet hoe je communicatie gevoed door oordelen kunt ombuigen naar verbindende communicatie.

Als je vrijwilligerswerk doet voor een stichting/organisatie vernemen wij ook graag de naam van deze stichting/organisatie in jouw aanmelding.

Aanmelden

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Het is mogelijk om uzelf aan te melden tot en met woensdag 6 oktober 2021.

Velden met een * zijn verplicht.