• Home
  • Nieuws
  • 8 september 2022; VSBfonds aanwezig in Heinkenszan...

8 september 2022; VSBfonds aanwezig in Heinkenszand voor financiering van sociale en culturele projecten

1 september 2022
VSBfonds investeert in sociale en culturele activiteiten in dorpen en steden op de Zeeuwse eilanden. Op donderdag 8 september a.s. zijn adviseurs van VSBfonds aanwezig in Heinkenszand om kennis te maken met mensen die hier ideeën voor hebben.

Mooie ideeën gezocht
Mensen met ideeën om hun buurt of wijk mooier te maken, of waardoor meer mensen elkaar leren kennen of geïnspireerd raken zelf iets bij te dragen, kunnen in gesprek gaan. De adviseurs denken met initiatiefnemers mee over hoe zij hun ideeën werkelijkheid kunnen maken door er een aanvraag van te maken voor VSBfonds.

Voor geïnteresseerden
Op 8 september van 10.00 uur tot 15.30 uur zijn de VSBfonds-adviseurs aanwezig in vergader- en congrescentrum De Stenge in Heinkenszand (adres: Stengeplein 1). Wij werken op afspraak. Een afspraak maken kan via tel: 030 230 3306 of email: infozeelandbrabant@vsbfonds.nl.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en investeert elk jaar 26 miljoen euro vanuit haar donatiebudget voor een Nederlandse samenleving waaraan iedereen mee kan doen. www.vsbfonds.nl