Brochure Samen ouder worden in Goes

12 augustus 2022
In de brochure "Samen ouder worden in Goes" vertellen vrijwilligers uit Goes over omgaan met ouder worden en betrokken blijven bij de samenleving en wat vrijwilligerswerk voor hun betekent.

Zeven vrijwilligers uit Goes vertellen in deze brochure hoe zij het ouder worden ervaren. Wat voor hen belangrijk is en hoe ze van betekenis zijn en in contact blijven met de mensen om hen heen.

In deze interviews laten zij zien hoe zij de verbindende schakel zijn tussen mensen. Ieder met de eigen levenservaring en aandacht voor de ander. Alle vrijwilligers vinden het belangrijk anderen te kunnen helpen. Ze putten er veel voldoening uit en krijgen er energie voor terug. Vrijwilligers staan open om nog nieuwe dingen te leren en doen dagelijks prachtige ervaringen op.

Samen ouder worden is een uitgave van Samen Ouder Worden – een landelijk programma van de vereniging NOV (Platform Vrijwillige Inzet). De samenwerking voor de inhoud is gezocht met regionale organisaties zoals het Clarahofje, De Zonnebloem, Stadstuin Goes, NPV, Zorggroep Ter Weel, Buurthuis De Pit, SMWO en Vrijwilligerspunt Goes.

Wilt u de brochure 'Samen Ouder Worden in Goes' lezen. Download hier de pdf. Een papieren versie kunt u verkrijgen op het kantoor van SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Bron: Platform Vrijwillige Inzet