• Home
  • Nieuws
  • Online cursus Projectmanagement voor de vrijwillig...

Online cursus Projectmanagement voor de vrijwilligerscoördinator (start oktober 2021)

11 juni 2021
Als vrijwilligerscoördinator krijg je steeds meer te maken met projecten die je – vaak samen met vrijwilligers – moet opzetten en uitvoeren. Of je zit als vrijwilligerscoördinator in een projectteam met medewerkers en vrijwilligers. Daar kun je deze Cursus Projectmanagement voor de Vrijwilligerscoördinator goed bij gebruiken.

Je leert in korte tijd de methoden en vaardigheden die hierbij komen kijken. Van de voorbereiding tot en met de afronding van een project. Van plannen van activiteiten tot het aansturen van vrijwilligers. De vaardigheden die je ontwikkelt pas je direct toe op een concreet project binnen je eigen organisatie. Dat maakt deze training effectief, leerzaam en inspirerend.

Hoe zet je een project op, hoe organiseer je een projectteam en wat houdt projectmatig werken nu eigenlijk in? Hoe structureer je een project? In deze cursus leer je een professioneel projectplan op te stellen en te hanteren. De communicatie binnen projectteams is ook een aspect dat uitgebreid aan bod komt. Je leert in de cursus projecten succesvol te managen én om constructief aan projecten deel te nemen.

Klik hier voor alle informatie over deze cursus.

Bronvermelding: Vrijwilligers aanZet