• Home
  • Nieuws
  • Stadstuin Goes verplaatst NLDoet naar vrijdag 24 m...

Stadstuin Goes verplaatst NLDoet naar vrijdag 24 maart 2023

10 maart 2023
Vanwege weersomstandigheden wordt NLDoet op de Stadstuin Goes verplaatst naar vrijdag 24 maart 2023.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Stadstuin Goes heeft wegens weersomstandigheden NLDoet verplaatst naar 24 maart 2023. Wij willen dan graag een start maken om een kruidentuin te realiseren. En met elkaar aan de slag om de tuin weer klaar te maken voor het nieuwe tuinseizoen. Beide klussen waren aangemeld op de website van NLDoet. 

De Stadstuin Goes is een samentuin waar een groep enthousiaste vrijwilligers zich inzet om ecologisch en biologisch te tuinieren. Stadstuin Goes wil de tuin gaan aanvullen met een kruidentuin waar een diversiteit van kruiden in te vinden is. De kruiden die de kruidentuin kunnen gaan opleveren kunnen ook voor een deel ingezet gaan worden bij de bereiding van wijkmaaltijden voor bewoners door het Buurthuis.

Vindt u het leuk om kennis te maken met de vrijwilligers van Stadstuin Goes en zou u graag een keer willen meehelpen neemt u dan contact op met Stadstuin Goes via info@stadstuingoes.nl 

Voor informatie over Stadstuin Goes neemt u een kijkje op http://www.stadstuingoes.nl/contact/