• Home
  • Nieuws
  • Winactie voor vrijwilligersorganisaties binnen de...

Winactie voor vrijwilligersorganisaties binnen de gemeente Goes

29 april 2022
Als vrijwilligersorganisatie weet je als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om vrijwilligers te vinden en te binden. Kan jouw club of vereniging daarbij wel een extraatje gebruiken? Doe dan mee met de winactie van het Vrijwilligerspunt Goes.

Hoe doe je mee? Stuur een kort filmpje van maximaal 3 minuten, waarin duidelijk wordt waarom men juist bij júllie vrijwilliger zou moeten worden. Wat is er zo leuk aan? Wat levert het je allemaal op? Gebruik voor het filmpje de eigen creativiteit. De deelnemers maken kans op een cadeaucheque t.w.v. 500 euro voor het opnemen van een professioneel promotiefilmpje geheel afgestemd op jouw club of vereniging. Het promotiefilmpje wordt gemaakt door Percy’s creative agency uit Middelburg.

Grijp deze kans en stuur jullie filmpje, bijvoorbeeld via www.wetransfer.com, op naar info@vrijwilligerspuntgoes.nl. Vermeld daarbij de naam van jullie club of vereniging, een korte omschrijving van wat jullie doen en naam en telefoonnummer van een contactpersoon. Lukt het niet? Neem dan contact op met Vrijwilligerspunt Goes via 0113 – 277 111. Inzenden kan van 2 t/m 29 mei 2022. Daarna worden alle inzendingen beoordeeld door een panel, waarna op dinsdag 7 juni de winnaar bekendgemaakt wordt op de Facebookpagina en website van SMWO. De cadeaucheque zal vervolgens op een later moment persoonlijk overhandigd worden aan de winnaar. Vrijwilligerspunt Goes ziet de inzendingen graag tegemoet!