• Home
  • Nieuws
  • ZORG EN WELZIJN. De perfecte cocktail voor meer gr...

ZORG EN WELZIJN. De perfecte cocktail voor meer grip op chronische pijn!

13 mei 2024
Wist u dat: 75.000 Zeeuwen chronische pijnklachten hebben? Betekenisvolle activiteiten kunnen bijdragen aan het verminderen van pijn. Vrijwilligerswerk zo'n betekenisvolle activiteit kan zijn. Welzijnswerkers mensen kunnen helpen met het vinden van een passende activiteit?

Op 13 juni 2024 vindt er een netwerkbijeenkomst plaats voor partijen die binnen de sectoren Zorg & Welzijn werkzaam zijn in Walcheren, Schouwen-Duiveland en Goes.

Diverse huisartsen,  praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, leefstijlcoaches, wijkverpleegkundigen en thuiszorgmedewerkers zijn hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Met deze bijeenkomst willen we de verbinding tussen zorg en welzijn sterker maken. En dat collega's uit dit werkveld elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen maken met het welzijnswerk.  

De bijeenkomst is van 17.00 - 19.00 uur en vindt plaats in Buurthuis de Pit , Appelstraat 2a in Goes.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door het project 'Activos Werkt!' Verbindt zorg en welzijn: een betekenisvolle invulling van de dag kan een bijdrage leveren aan het verminderen van pijnbeleving.

Binnen het project is er een samenwerking tussen Bewegingstherapie Davidse, Roos Health, Vizita, Adsysco en SMWO.

Is uw organisatie benieuwd naar het programma en heeft uw organisatie misschien geen persoonlijke uitnodiging ontvangen maar heeft interesse neemt u dan contact op met Vrijwilligerspunt Goes via 0113 - 277111 of via info@vrijwilligerspuntgoes.nl